Nem lehet törölni az iCloud biztonsági mentését? Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket

Can T Delete Icloud Backup


  • Ha nem tudja törölni az iCloud biztonsági mentését, az azt jelenti, hogy nem fog tudni helyet felszabadítani új adatok számára.
  • A probléma megoldásához meg kell győződnie arról, hogy megpróbálja megfelelően törölni, és 48 órát is várnia kell.
  • Ha részletesebb útmutatókat szeretne találni a Mac számítógépen, ne habozzon, könyvjelzővel látja el szakembereinket Mac Fix Hub .
  • Ha további hasznos információkat szeretne látni erről a témáról, látogasson el a weboldalunkra Mac oldal .
Tud A különféle Mac problémák megoldásához javasoljuk az Intego Security eszközt: Számos hibát és problémát biztonsági fenyegetések okoznak. Az Intego Security karanténba helyezi, javítja vagy törli ezeket a veszélyes fájlokat. Töltse le most a biztonságosabb és gyorsabb Mac OS számára, mindössze három egyszerű lépésben:
  1. Töltse le az Intego Security alkalmazást névleges Kiváló a TrustPilot.com oldalon
  2. Kattintson a gombra Letapogatás hogy megtalálják a Mac OS biztonsági problémáit és sebezhetőségeit.
  3. Kattintson a gombra Javítás most megszabadulni az összes lehetséges fertőzéstől (kizárólagos kedvezmény olvasóink számára).

Néha szükség lehet az iCloud biztonsági másolatának törlésére, különösen, ha sok helyet foglal el. Mit tehet azonban, ha nem tudja törölni az iCloud biztonsági másolatát? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet egyszer és mindenkorra kijavítani ezt a problémát.



Mi a teendő, ha nem lehet törölni az iCloud biztonsági másolatát?

1. Győződjön meg arról, hogy megfelelően törli a biztonsági másolatot

Az iCloud biztonsági másolatának törléséhez gondosan követnie kell bizonyos utasításokat. Biztonsági másolat törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Mac-en lépjen a következőre: Apple menü> Rendszerbeállítások .
  2. Most menj a Apple ID> iCloud> Kezelés .
    Az icloud beállításai nem törölhetik az icloud biztonsági mentését
  3. Válassza a lehetőséget Biztonsági mentések a bal oldali ablaktábláról.
  4. Válassza ki azt az eszközt, amelynek biztonsági másolatát el kívánja távolítani, és kattintson rá Töröl .

2. Várjon 48 órát

óra kicsi az íróasztalon



Kevés felhasználó számolt be arról, hogy ez egy átmeneti hiba, és csak meg kell várni, amíg megjavul. Nyilvánvaló, hogy az iCloud Backup zárolva van, és a törléséhez várnia kell, amíg fel nem oldódik.

A felhasználók arról számoltak be, hogy 48 órát kellett várniuk a törlés előtt, ezért érdemes kipróbálni.




3. Próbálja meg törölni az iCloud biztonsági másolatát egy másik eszközről

Telefon a laptop

induláskor összeomlik a 4-es háborús felszerelés

Ha nem tudja törölni az iCloud biztonsági másolatát, érdemes megpróbálnia törölni azt iOS-eszközéről. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

  1. Menj Beállítások> iCloud> Biztonsági másolat .
  2. Kapcsolja ki az iCloud biztonsági mentést.
  3. Navigáljon ide Beállítások> iCloud> Tárolás .
  4. Menj Tárhely kezelése és válassza ki azt az eszközt, amelynek biztonsági másolatát nem tudja eltávolítani.
  5. Várja meg, amíg a biztonsági mentési lehetőségek megjelennek.
  6. Törölje a biztonsági másolatot.

4. Vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával

nem lehet törölni az icloud biztonsági mentési kapcsolatát az Apple támogatással



Ha minden más nem sikerül, bármikor felveheti a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával. Kevés felhasználó számolt be arról, hogy a biztonsági mentési könyvtárak sérültek az Apple szerverein, de miután kapcsolatba léptek az Apple ügyfélszolgálatával, a probléma megoldódott.

A felhasználók szerint az Apple-nek el kell engednie a tárhelyet, és miután ez megtörtént, meg kell oldani a problémát.

Ezeknéhányegyszerű megoldások, amelyek segítenek, ha nem tudja törölni az iCloud biztonsági másolatát.

GYIK: További információ az iCloud biztonsági mentéseiről

  • Hogyan láthatom az iCloud biztonsági mentéseimet?

Kattintson a felső menü Apple logójára, nyissa meg Beállítások , kattintson a felhasználónevére, majd nyissa meg a iCloud szakasz, és kattintson az iCloud Storage lehetőségre.

  • Az iCloud tárolja a régi biztonsági mentéseket?

Az iCloud addig tárolja a régi biztonsági mentéseket, amíg a meghajtó kapacitása nem teljes. Ha a tárhely megtelt, akkor az új biztonsági másolatok felülírják a régieket.

  • Elveszek bármit is, ha törlöm az iCloud biztonsági mentésemet?

Nem, a biztonsági másolat törlése az iCloudról semmilyen módon nem befolyásolja az eszközön tárolt adatokat.